Известие

Collapse
No announcement yet.

прагове за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То това време нещо ми замръзи ремонтите на мен. Ще почакам само напомням да не си забравил

Comment

ето ги...
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

абе,а това силикон ли е какво е последното от къде го купуваме
        иначе мерси много полеза информация направо да се слага в общ технически отдел :P

Comment

не е силикон...върви комплект с праговете...лепило, което се втърдява но остава еластично и може да се боядисва
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Моите са вече монтирани, изглеждат добре ето и снимка :
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Колко ти излезе всичко? Прагове,поставяне,боядисване?
              156 2.0TS '99

Comment

цвета оцелиха ли го,защото при този цвят много трудно се постига,иначие тези прагове на мен най много ми харесват и аз ще слагам скоро,и чистито и безаварийно каране
                156 1.9 JTD 105hp

Comment

абе аз прагове имам,но не знам с какво да ги лепя кажете нещо,че в събота ги почвам.
                  Иначе гледах в Италия са двата около 200лв и малко излизат

Comment

Прагове от LESTER 240 лв без куриера, Монтаж и боядисване 110лв.

Цвета има лек отенък различен от вратите, но трябва да се загледаш много внимателно ...
                    Самите прагове са по-дълги с окол 5-6 мм и затова малко надстърчат от двете страни, но не мисля, че е фатално. Може би не съм се заглеждал толкова отблизо по други досега и затова ми е странно.
                    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

абе кажете с какво се лепят и от къде се купува това същото нещо :P
                      Иначе,който няма прегове и има пари по-добре да слага поне според мен

Comment

абе пичове мойте прагове нещо здават фира..........тоест на няколко места са се разлепили по малко.Дали ще е проблем да се разберем нещо да ги лепнем.Аре па ще почерпя

p.s. Пишете ми на лично

Comment

и при мен така после кажи какво сте измислили

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
                            от Италия...www.lester.it

с доставката излязоха към 260,- лева за двата прага
                            отделно от това боядисването и монтажа е 150,- лева
                            Здрасти,

може ли да кажеш как точно ги поръча, тъй като на сайта им пише, че работят само чрез дистрибутори.

Благодаря
                            Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

през дистрибутора им за Румъния...и от там до България с куриер
                              Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                                Прагове от LESTER 240 лв без куриера, Монтаж и боядисване 110лв.

Цвета има лек отенък различен от вратите, но трябва да се загледаш много внимателно ...
                                Самите прагове са по-дълги с окол 5-6 мм и затова малко надстърчат от двете страни, но не мисля, че е фатално. Може би не съм се заглеждал толкова отблизо по други досега и затова ми е странно.
                                И колко излизат с куриера и как се порачват незнам добре EN как е плащането как се плаща?
                                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                                X